StoryEditor
SplitPRODULJENA ODLUKA

Svi učenici i studenti u Splitsko-dalmatinskoj županiji i idući tjedan će imati online nastavu, a izuzetak su đaci razredne nastave

Piše PSD
22. travnja 2021. - 17:59
Luka Gerlanc/Cropix/Ilustracija

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 8. travnja 2021. godine za razdoblje od 12. travnja do 17. travnja te od 19. travnja do 23. travnja na području Splitsko-dalmatinske županije produljuje se u istome obliku na razdoblje od dodatnih tjedan dana (26. travnja – 30. travnja).

- Ponovno ističemo kako zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, održavanje nastave za učenike osnovnih i srednjih škola i studente Sveučilišta u Splitu nastavit će se provoditi po Modelu "C" odnosno "online" nastava, osim učenika razredne nastave osnovnih škola (1. do 4. razred) gdje će se nastava i dalje održavati po Modelu "A" odnosno neposredno u školi, objavili su iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. 

Dodali su kako se i dalje obustavlja održavanje praktične nastave u školskim objektima. 

- Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove upute za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni, poručili su. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2021 18:43