StoryEditor
SplitBRUTALNO PRETUČEN

Sveučilište osudilo divljački napad na mladića iz Sarajeva: Taj student je preko Erasmusa došao na naš FESB, pružamo mu svu pomoć. To je nedopustivo!

29. studenog 2019. - 16:00

Cjelokupna javnost ogorčena je zbog nemilog događaja koji se dogodio u četvrtak u Splitu kada je mladić iz Sarajeva brutalno pretučen na autobuskoj stanici u Poljičkoj ulici.

Nesretni momak, potpuno krvav, hodao je u vidnom šoku ulicom dok nije naišao na prolaznika i jedva zatražio pomoć.

Rekao mu je kako je mu je grupa mladića prišla na autobusnoj stanici i pitala ga je li navijač te su ga potom počeli udarati, najvjerojatnije oštrim predmetom.

Momak je na koncu primljen na hitni prijem splitske bolnice s ozljedama glave, a policija istražuje slučaj.

Povodom ovog incidenta, oglasilo se Sveučilište u Splitu jer je momak student koji je trenutno uključen u program Erasmus razmjene na Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje.

- Sveučilište u Splitu osuđuje svaki oblik nasilja, nesnošljivosti i netolerancije. Ozlijeđeni mladić je student i Sveučilište mu je pružilo svu potrebnu pomoć i podršku.

Split je studentski grad, otvoren za mlade ljude iz čitavog svijeta koji žele upravo u našem gradu i na našem Sveučilištu boraviti i studirati, stoga smatramo da je nedopustivo da se u budućnosti ovakvi događaji ponove - poručuju sa splitskog Sveučilišta.

Mladić iz Sarajeva usred dana brutalno pretučen u Splitu; Šokirani Splićanin: Prišao mi je na ulici, potpuno krvav. Ispričao mi je da su mu prišli neki momci i pitali ga je li navijač

Izdvojeno

14. srpanj 2020 07:03