StoryEditorOCM
SplitPREPUCAVANJE

Šuta uzvratio Puljku: ‘Napustit ću ViK, presuda je samo moralna satisfakcija, njegovu politiku razotkrit ću na Vijeću‘

Piše Split SD
7. ožujka 2023. - 13:07

Nakon što je gradonačelnik Ivica Puljak na svom Facebooku profilu komentirao najnoviju presudu Trgovačkog suda u Splitu i između ostalog napisao da se Tomislav Šuta trajnim ljepilom zalijepio za fotelju direktora "Vodovoda i kanalizacije", oglasio se i sam Šuta. 

- Za razliku od gospodina Puljka, držim se svoje riječi, a životne vrijednosti i političke stavove ne mijenjam kako vitar puše.

Ostajem pri svojoj odluci o napuštanju "ViK-a", a presuda suda bila je samo moralna i zakonska satisfakcija koja je još jednom razotkrila svu nesposobnost, ali i nezakonitost u radu Ivice Puljka.

Na svoj mandat u "ViK-u" sam ponosan, a realizirali smo projekte u vrijednosti većoj od proračuna grada Splita koji je već doživio fijasko na zadnjem rebalansu, kao i svi projekti kojih se Puljak pokušao dohvatiti.

Nakon što sam razotkrio njegovo neznanje na primjeru "ViK-a", vraćam se u realni sektor gdje Puljak nikad nije radio, a konačno razotkrivanje njegove politike dovršit ću u Gradskom vijeću u kojem se uskoro vidimo.

Govor mržnje kojim me Ivica Puljak časti govori puno o njemu. Pomalo ga žalim. Split ne oprašta. Za koju godinu neće ga se ni sjećati - napisao je Šuta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 15:48