StoryEditorOCM
SplitPRVE REAKCIJE

Šuta nakon pobjede: ‘Tradicionalni u vrijednostima i moderni u vođenju stranke - to je recept kako HDZ vratiti na čelo Grada Splita‘. Čestitao mu je i Čaljkušić, evo što je rekao

Piše Split SD
18. prosinca 2022. - 21:41

Nakon što kje pobijedio na unutarstranačkim izborima u splitskom HDZ-u, javnu zahvalu Tomislav Šuta je uputio putem Instagrama.

- Na koncu izbornog dana u splitskom HDZ-u želim prije svega zahvaliti svim našim članovima koji su iskoristili svoje biračko pravo i rekli u kojim smjerom trebamo krenuti. Posebno zahvaljujem svima koji su prepoznali moj tim i mene kao čelne ljude nove priče koju gradimo.

Vaše povjerenje nas obvezuje, a svojim radom pokazat ćemo da iskazanu podršku znamo cijeniti. Ova ekipa zna gdje želi pozicionirati stranku u skladu s našim vrijednostima i identitetom, duboko ukorijenjeni u izvore s kojih je HDZ potekao. Ali nikada i nipošto uskogrudno i isključivo.

Rezultate ćemo moći polučiti samo otvorenošću i uključivošću prema svakom članu kako bismo savladali sve izazove koji će se naći pred nama. Tradicionalni u vrijednostima i moderni u vođenju stranke - to je recept kako HDZ vratiti na čelo Grada Splita. Na taj način želimo nacionalne političke uspjehe preslikati na lokalnu razinu, uz podršku Vlade premijera Plenkovića.

Promjene u HDZ-u upravo su se dogodile, sada je vrijeme za promjene u našem uspavanom gradu, a jedina ozbiljna opcija koja može probuditi ovaj grad je osvježeni i kompaktni HDZ - poručio je Šuta.

Na pobjedi mu je čestitao i protukandidat Andrija Čaljkušić putem Facebooka.

image
Vladimir Dugandžić/Cropix

- Poštujem volju većine koja je povjerenje u većoj mjeri ukazala mome protukandidatu. Novom predsjedniku Tomislavu Šuti čestitam, a našoj stranci i svim članovima stojim na raspolaganju za svaku pomoć - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 11:30