StoryEditor
SplitPROGNOZA PO DANIMA

Sunčano vrijeme očekuje nas do kraja tjedna: najviša dnevna temperatura ovoga tjedna iznosit će 11 stupnjeva, dok će se noću spustiti i do ništice

Piše PSD
18. siječnja 2022. - 22:21

Sunčanim vremenom s nešto nižim temperaturama ispratiti ćemo siječanj. Naime, najviša dnevna temperatura ovoga tjedna, prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda iznosit će 11 stupnjeva, dok će se noću spustiti i do ništice.

U srijedu će najviša dnevna temperatura iznositi 10 stupnjeva, tijekom dana neće biti vjetra, a noću će okrenuti na slabu do umjerenu buru. Živa u termometru će se noću spustiti do ništice.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme u Splitu nas očekuje u četvrtak, a temperatura će se u noći spustiti do dva Celzijeva stupnja, dok će živa u termometru tijekom dana pokazivati do 11 stupnjeva. Tijekom noći će puhati slaba do umjerena bura, a tijekom dana istočnjak koji će okrenuti na jugo.

U petak nas očekuje sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od šest Celzijevih stupnjeva, dok će se u noći spustiti i do ništice. Tijekom dana će puhati umjerena do jaka bura.

Vedro i danju sunčano bit će u subotu s najvišom dnevnom temperaturom od šest stupnjeva, a puhat će slab do umjeren sjeverozapadni vjetar. Tjedan ćemo ispratiti uz malo manje sunca i dnevnu temperaturu do devet stupnjeva, a u popodnevnim satima će zapuhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, javlja DHMZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2022 12:05