StoryEditorOCM
SplitPOVRATAK U DVORANE

Studenti splitskog Ekonomskog fakulteta od ponedjeljka se vraćaju na nastavu uživo, a dekan nam je pojasnio i koji je režim po pitanju Covid potvrda

24. studenog 2021. - 22:56

Tragom informacije da su se na Ekonomskom fakultetu u Splitu uvele Covid potvrde, kontaktirali smo dekana prof.dr. Vinka Muštru i provjerili odnosi li se to na studente.

Nastava se na Ekonomskom fakultetu u Splitu tijekom posljednja dva tjedna održava prema hibridnom modelu, dakle provjere znanja odvijaju se uživo u dvoranama fakulteta, a nastava online putem zbog prevelikog broja grupa.

Što se tiče Covid potvrda, one su obavezne za ulazak u zgradu fakulteta, no ta se odluka ne odnosi na studente.

Svi zaposlenici i posjetitelji trebaju pokazati Covid potvrdu pri ulasku na fakultet, dok studenti ne moraju. Možemo se pohvaliti da nemamo nikakvih problema s time i da svi uredno pokazuju svoju potvrdu – rekao nam je dekan Ekonomskog fakulteta.

Jedino što studenti prilikom boravka na fakultetu moraju imati je maska i držati se svih propisanih epidemioloških mjera, a za kolokvije i ispite trebaju imati iksicu zbog identifikacijskih razloga.

- Najavljujemo da od ponedjeljka nastava na našem fakultetu kreće uživo, uz izuzetak nekih grupa koje će se odvijati online. Ali predavanja za sve studente većinski, kreće uživo – poručio je dekan.

image
Prof. dr. Vinko Muštra
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. veljača 2023 18:36