StoryEditorOCM
SplitJAVNI POZIV

Studenti, ako idete na Erasmus plus, imamo dobre vijesti: Grad daje stipendije u iznosu do dvije tisuće kuna, evo kako se prijaviti

Piše PSD.
25. siječnja 2022. - 20:53

Na stranicama Grada Splita objavljen je Javni poziv za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija u okviru raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Splita za 2022. godinu.

Tako Grad nastavlja financijski podupirati studente iz ERAMUS+ studijskog programa. Najviši iznos koji Grad daje iznosi dvije tisuće kuna po studentu, dok je u gradskom proračunu za 2022. godinu osigurano ukupno 200 tisuća kuna za spomenuti program.

Studenti koji se planiraju prijaviti, obrasce mogu preuzeti na stranicama Grada Splita ili u pisarnici svakog radnog dana od 8 do 15 sati. Prijava se šalje preporučenom poštom na adresu Grad Split- Ured Grada, 21000 Split , Obala kneza Branimira 17.

Ne zaboravite naznaku "Prijava za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija", a možete je i osobno predati u pisarnici Grada Splita na istoj adresi.

Osim toga, možete se prijaviti i elektroničkom poštom pisarnica@split.hr s naznakom "Prijava za dodjelu naknade dijela putnih troškova studentima iz programa ERASMUS+ studija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2023 18:39