StoryEditorOCM
SplitCovid-19

Stožer Splitsko-dalmatinske županije: Nema novozaraženih od koronavirusa, 28 osoba je na bolničkom liječenju, među njima i petero na respiratoru

Piše PSD
20. svibnja 2020. - 11:59
Od ukupno 148 obrađenih testova sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba.Paun Paunović/HANZA MEDIA

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 148 obrađenih testova sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba.

Među obrađenim testovima je, kako javljaju iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, bilo 66 testova s otoka Brača.

Od početka epidemija, na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je zabilježeno 558 slučajeva zaraze koronavirusom, a izliječene su .434 osobe.

Nadalje, javlja Stožer, 28 osoba je hospitalizirano, 27 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji, a pet osoba je na respiratoru i to tri Splitsko-dalmatinske županije i dvije iz Šibensko-kninske županije. Jedna osoba se nalazi u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:14