StoryEditor
Splitnema više online

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije: Od ponedjeljka se svi učenici vraćaju na nastavu u školu

Piše PSD
6. svibnja 2021. - 13:07
Ante Čizmić/Cropix

Odluka za organiziranje nastave koja je donesena 08. travnja 2021. godine za područje Splitsko-dalmatinske županije izmjenjuje se na način da svi osnovnoškolci, srednjoškolci te studenti od idućeg tjedna (ponedjeljak, 10. svibanj) nastavljaju s nastavom po modelu „A” odnosno neposredno u školi, priopćio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

- Napominjemo kako je zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje se bilježi pad broja novooboljelih osoba i temeljem preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a uzimajući u obzir i kraj akademske godine, donesena Odluka o vraćanju učenika i studenata u škole/na fakultete.

Također, dozvoljeno je održavanje praktične nastave.

Molimo Vas da se pridržavate svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju promjene epidemiološke situacije te eventualne nove Odluke za organiziranje nastave bit ćete na vrijeme obaviješteni - poručili su iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 11:13