StoryEditor
Splitanketa

Što biste napravili da ste bili na mjestu Marijane Puljak? Biste li i vi komunalcima prijavili susjeda koji baca otpad tamo gdje ne bi trebao?

Piše PSD
27. siječnja 2022. - 10:12

Vijest da je saborska zastupnica Marijana Puljak prijavila susjedu komunalnim redarima jer je kartonske kutije bacila na pod pred zeleni otok umjesto u kontejner predviđen za papir potaknula je jučer brojne rasprave na društvenim mrežama. Ženi je opalilo kaznu, a slučaj je izazvao pravu lavininu reakcija.

Tako su komentare pod člancima na Facebooku ispunjavali oni koji podržavaju postupak saborske zastupnice, ali i onih koji smatraju da nije trebala tako postupiti.

Svi se slažu da bi trebali bacati otpad na za to predviđena mjesta, ali komentari se nižu od onoga da nije izbacila "bojni otrov nego obične kutije pored kontejnera", pa do onog da je postupila skroz u redu i da bismo bili uredna Švicarska po pitanju čistoće grada kad bi se ugledali na Marijanu Puljak i prijavljivali nesavjesne susjede komunalcima, a dobar je broj i onih koji jednostavno "ne vole drukere" čak i kad su u pravu.

A sad pitamo vas: "Kako biste vi postupili da ste na njezinom mjestu?" Dajte odgovor u našoj anketi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 22:12