StoryEditor
SplitDOBRE VIJESTI

Starta rekonstrukcija zgrade Medicinskog fakulteta, a FESB će dobiti svoj restoran. Najavljeni su i drugi projekti...

Piše PSD
27. siječnja 2022. - 19:07

Senat Sveučilišta u Splitu dao je suglasnost rektoru dr. sc. Draganu Ljutiću za pripremu, provedbu i realizaciju postupka javne nabave za projekt rekonstrukcije/ojačanja nadogradnje zgrade "A" Medicinskog fakulteta u Splitu.

Uz to, usvojen je Plan i program rada ravnatelja Studentskog centra u Splitu za 2022. godinu. Tako je najavljen početak radova za restoran na FESB-u te prenamjena prostora na Odjelu stručnih studija - u restoran.

Izradit će se projektna dokumentacija za obnovu doma Hostel Spinut, klimatizacija i obnova soba u domu Hostel, uređenje okoliša oko doma Bruno Bušić (ugradnja sustava za navodnjavanja, sadnja trave na južnoj strani doma, nasipanje kamenih oblutaka na sjevernoj strani doma), ugradnja govorne komunikacije u liftove u dva studentska doma, ugradnja Fotonaponske elektrane na domu dr. Franjo Tuđman...

Senat je donio Odluku o konačnim troškovima poslovanja redovne djelatnosti Sveučilišta u Splitu i njegovih sastavnica u 2021. godini te Odluku o okvirnim troškovima poslovanja redovne djelatnosti Sveučilišta u Splitu i njegovih sastavnica u 2022. godini sukladno Državnom proračunu za 2022. godinu koji iznose nešto više od 344 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2022 15:45