StoryEditorOCM
SplitO PULJKU...

Stanišić poručio: Gradonačelnik je najavio svijetlu budućnost KK Splita, a tri mjeseca kasnije klub na treningu nema niti 10 igrača kako bi mogao zaigrati 5 na 5

Piše PSD
27. studenog 2021. - 12:58

Igor Stanišić, gradski vijećnik HGS-a posljednjih dana aktivno kritzira aktualnog gradonačelnika Ivicu Puljka na svom Facebooku. Ovoga puta se osvrnuo na situaciju s KK Splitom:

- Gradonačelnik je u kolovozu imenovao nadzorni odbor KK Splita u koji je imenovao koalicijskog partnera i gradskog vijećnika Vukovića (lista Ramljak-Mamić) i svog donatora i kolegu s faksa Ranka Goića, čiji će brat Srećko mjesec dana kasnije raditi novi ustroj gradske uprave za 175 000 kuna- piše Stanišić.

Kazuje dalje da je Puljak sa svojim zamjenicima otišao na utakmicu, ondje se fotografirao pa najavio svijetlu budućnost za klub.

- Tri mjeseca kasnije klub na treningu nema niti 10 igrača kako bi mogao zaigrati 5 na 5- dodao je pa objavio izjavu Roka Ukića za Slobodnu Dalmaciju

"Moj vijek trajanja u Splitu je vrlo neizvjestan. U situaciji smo lošoj za sve zato što ljudi koji vuku poteze i imaju moć, iz Grada, NO-a, Uprave, ne stoje iza svega dogovorenog na ljeto" kazao je Ukić.

- Ne sumnjam da će gradonačelnik i ovog puta za sve okriviti nekog drugog, po uhodanoj špranci- zaključio je na kraju Stanišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 18:36