StoryEditor
SplitPA DOKLE?

Stanarka sa Sućidra zgrožena je prizorom: Netko je promijenio prozore, platio da se stari odlože na propisano mjesto, a ‘meštri‘ su ih iskrcavali kraj kontejnera

Piše Milena Budimir
1. rujna 2021. - 18:04

Naša čitateljica živi nedaleko ambulante na Sućidru. Divan dio grada. Miran, tih, čist... Pardon, ne baš toliko čist!

Naime, a tome svjedoče fotografije koje nam je poslala, postoje još uvijek oni među nama koji smeće odbacuju gdje ih god volja.

- Netko je od susjeda promijenio prozore, platio da se uklone stari, da ih tvrtka koja je mijenjala zatvore odloži tamo gdje je toj građevinskoj šuti i mjesto, a oni... Uostalom, vidite i sami! Parkiraju pored kontejnera i iskrcavaju na gomilu. I to ne jednom, to je, doslovno, svakodnevno, veli nam čitateljica.

Pa se prisjeća događaja od prošle godine, kada je na gomili odbačenog otpada ugledla tabelu jedne stomatološke ordinacije koja se nalazi na drugom kraju grada.

- Ma toliko sam se iznervirala da sam izguglala broj ordinacije i revolitirana ih nazvala. Ispalo je kako je doktor preuređivao ordinaciju, uredno platio odvoz otpada, a oni fino došli na Sućidar i sve iskipali ovdje, umjesto na Karepovac, i dalje je ljuta naša čitateljica.

A mi se više stvarno ničem ne čudimo, samo živimo u nadi kako će ovi mladi ljudi među nama odrasti svjesni važnosti ekologije. Jedino nas djeca mogu spasiti.

item - id = 1124167
related id = 0 -> 1132688
related id = 1 -> 1124781
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2021 13:01