StoryEditorOCM
Splitpostavljena i ograda

Stanari zbunjeni: Dobili nepotpisanu obavijest da moraju maknuti svoje automobile zbog Small Malla?

Piše Božidar Lončar
20. svibnja 2023. - 00:02

Kako doznaje Dalmatinski portal, stanari Riječke ulice dobili su obavijest kako moraju maknuti svoje automobile s javne površine do utorka zbog radova. Također, zalijepljen im je natpis i na ulazu u portun. Ispod obavijesti ne piše tko i zašto to od njih traži pa se jedino može pretpostaviti da je to investitor Small Malla, firma Best in parking.

image
Josko Supic/Cropix/Cropix

Već u četvrtak, dok je vlast branila da se na protekloj sjednici uopće uvrsti rasprava o projektu na dnevni red, investitor je postavio ogradu u skretanju iz Vukovarske u Riječku ulicu. S ciljem pražnjenja tog poteza od automobila. Međutim, nije bilo adekvatne table koja mora biti izvješena na gradilištu, tako da se zapravo još formalno ne zna tko i kakav projekt radi. 

Zanimljivo, ugovor o zakupu javne površine, što se potrudio saznati Jakov Prkić, županijski vijećnik i bivši partner Ivice Puljka, potpisan je 19.travnja. Prije prve sjednice na kojoj su ‘eksplodirala‘ pitanja o projektu, a za koju je investitor pripremio dopis da traži izuzeće od zabrane radova tijekom ljetnih mjeseci.

image
Duje Klaric/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:32