StoryEditor
Splitulov na manušu

Splitskom dileru u stanu pronađena puna kesica šarenih 'bombona' i 35 grama marihuane: u ponudi je imao i ecstasyje na Hello Kitty

Piše K. M. B.
4. rujna 2019. - 14:44
kitty

Na splitskom Manušu inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske zatvorili su dućan esctasyja i marihuane.

Pretražili su stan koji koristi 29-godišnjak i zaplijenili 57 tableta ecstasyja, 35 grama marihuane. Našli su i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Nad uhićenim 29-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje nakon čega je podnijeta kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Od početka godine do kraja srpnja je na području PU splitsko-dalmatinske zaplijenjeno 3,9 kilograma MDMA i ecstasyja te 21,4 kg marihuane. U istom razdoblju je bilo 187 zapljena MDMA i derivata te čak 716 zapljena marihuane, od čega veliki dio tijekom Ultre.

Od početka godine na splitskom području zaplijenjene velike količine heroina i kokaina: policijski znalac analizira kretanja narkotika na crnom tržištu; Zloglasni 'dop' se opet vratio na gradske ulice!?

Izdvojeno

10. srpanj 2020 07:18