StoryEditor
SplitĐACI PRVACI

Splitsko-dalmatinska županija: Nastavljamo s upisima prvašića, ovo su informacije koje morate znati oko testiranja za školu i ostale procedure

20. svibnja 2020. - 15:31
Duje Klarić/HANZA MEDIA

Iz Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije obavijestili su kako se nastavljaju aktivnosti za upis u osnovne škole.

- Temeljem obavijesti Ministarstva znanosti i obrazovanja, a prema mišljenju HZJZ, zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije nastavljaju se aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djece (testiranje) i u školskim ustanovama. Sve obavijesti o terminima testiranja u školi, roditelji mogu pronaći na oglasnoj ploči i web stranici škole kojoj dijete pripada prema upisnom području - poručili su iz nadležnog odjela.

Tako su, primjerice, na službenoj stranici Osnovne škole "Marjan" objavljene sve potrebne informacije o upisu "prvašića".
- Svi ćete biti obaviješteni o terminu pregleda za upis od strane liječnika, u slučaju da se sami ne javite zbog istoga.
U slučaju da je došlo do izmjene vašeg telefonskog ili broja mobitela, molimo vas da nas o tome obavijestite preko e-maila: meri.rozic@nzjz-split.hr ili tel. 480-304.

Sve nejasnoće i eventualna pitanja moći ćete riješiti tijekom telefonskog poziva kojim ćemo vas obavijestiti o terminu upisa. Usprkos strožim mjerama postupanja i ponašanja prilikom samog upisa, naš tim će napraviti sve što je u našoj moći da se vaše dijete i vi osjećate što ugodnije i opuštenije u ambijentu ambulante - objavljeno je između ostalog na službenoj stranici škole te je uz navedenu obavijest priložen dokument s uputama za upis djece u osmoljetku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2021 23:47