StoryEditor
Splitsirene parale uši

Splitski vatrogasci u svega par minuta dva puta intervenirali na Pujankama: ženi se zapalila perilica, a onda je stigao novi poziv upomoć...

Piše G.R.
20. rujna 2020. - 12:29
Arhiva/Nikola Vilić/Cropix

Nedjeljno prijepodne, oko 11 i 30 sati, na trenutak su uznemirile sirene Javne vatrogasne postrojbe. U svega par minuta razlike građani su prijavili dvije nezgode na Pujankama.

Na prvoj intervenciji u Studinovoj ulici na broju sedam, na trećem katu privatne kuće, došlo je do požara perilice. Na teren su izašla tri vatrogasna vozila s deset djelatnika koji su brzo zaustavili daljnje širenje plamena.

No, dok su oni sanirali požar na toj adresi, istovremeno je 50-ak metara dalje, kažu vatrogasci, sugrađanka prijavila drugu nevolju. Na adresi Pujanke ulica na broju jedan, ženi su se zalupila protuprovalna vrata, a ona se našla s pogrešne strane taman kad se na uključenom štednjaku počelo zagrijavati ulje.

Budući da se nezgoda dogodila u stanu koji se nalazi na nižim katovima, pet vatrogasaca koje je stiglo s jednim vozilom mogli su brzo intervenirati i spriječiti veću štetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. listopad 2020 22:04