StoryEditorOCM
Splituspješno pogašeni

Splitski vatrogasci jučer su imali niz intervencija. Sinoć je gorio stan u Kvaternikovoj ulici, a morala je reagirati i hitna pomoć koja je jednu osobu odvela u KBC Split

Piše SPLIT SD
27. studenog 2022. - 08:49

Posljednja 24 sata splitsko-dalmatinski vatrogasci su imali nekoliko intervencija.

Sinoć oko 23 sata gasili požar u stanu u Kvaternikovoj ulici u Splitu uslijed kojeg je morala intervenirati i hitna pomoć koja je jednu osobu odvela u KBC Split zbog udisanja dima. Plamen je zahvatio kuhinjske elemente, napu, lonac, radni stol, ali je spriječeno širenje uz pomoć šest vatrogasaca.

Policija je nakon obavljenog očevida navela kako nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Uzrok požara je uključen štednjak bez nadzora, a zbog čega su oštećeni kuhinjski elementi i aparati.

Javna vatrogasna postrojba i DVD Split jučer je ponovo morala reagirati na požar smeća u kontejneru, ali ovoga puta na raskrižju Dubrovačke i Kranjčevićeve te u Fra Boninoj. Na Pujankama su nešto prije 22 sata spašavali osobu zaglavljenu u dizalu.

Uz to, Pripadnici DVD-a Slatine pomagali su trogirskim vatrogascima u potrazi za nestalom osobom. Kako doznajemo, istraga se nastavlja i danas, a preuzela je Hrvatska gorska služba spašavanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. veljača 2023 10:10