StoryEditor
SplitDOGODI SE

Splitski HDZ-ovci nakon proslave 30. rođendana zaboravili "rekvizite" u menzi na Kampusu, SDP-ovci im se narugali: Valjda se niste odrekli Tuđmana

Piše Ana Franić
21. siječnja 2020. - 10:31
Božidar Vukičević/Ilustracija/ HANZA MEDIA

Splitski studenti koji su se jučer zatekli u menzi na Kampusu, imali su priliku jesti svoj obrok pod budnim okom posebnog gosta – prvog hrvatskog predsjednika, Franje Tuđmana.

- Danas su splitski studenti imali priliku ručati s prvim hrvatskim predsjednikom okruženim zastavama i banerima HDZ-a. Tu izrazitu čast omogućio im je tko drugi nego HDZ Split koji je nakon proslave 30. obljetnice osnutka ostavio svoje rekvizite u studentskom restoranu u sklopu studentskog doma.

Nadamo se kako se radi o propustu i da se HDZ-ovci nisu odrekli lika i djela Franje Tuđmana. Također ih molimo da svoje navijačke rekvizite pokupe što prije! - napisao je jučer Forum mladih SDP-a Split na društvenoj mreži.

Kakva je situacija danas i jesu li fotografija prvog predsjednika, baner HDZ-a i zastave, maknute iz menze, pokušali smo telefonski saznati od Ivana Žižića, ravnatelja Studentskog centra. On nam je potvrdio da je u međuvremenu sve to uklonjeno iz studentskog restorana koji djeluje u okviru SC-a.

#STUDENTSKI RESTORAN#KAMPUS#MENZA#FRANJO TUđMAN#HDZ SPLIT#FORUM MLADIH SDP

Izdvojeno