StoryEditorOCM
SplitPOMOĆ ZA UKRAJINU

Splitski Crveni križ vrši evidenciju izbjeglica iz Ukrajine smještenih na području Splita, Podstrane i Šolte: donosimo najvažnije informacije

Piše Split SD
7. ožujka 2022. - 18:54

Gradsko društvo Crvenog križa Split objavilo je upute i važnije informacije vezane za postupanje s izbjeglicama iz Ukrajine. 

- Hrvatski Crveni križ poziva sve osobe koje su smještene u privatnim objektima da se jave Službi traženja pripadajućeg društva Crvenoga križa zbog evidencije, ostvarivanja prava na humanitarnu pomoć i pružanja psihosocijalne podrške. Prijava Službi traženja nije obavezna, ali se preporučuje jer može pomoći i u kasnijem procesu integracije izbjeglica u društvo - piše na stranicama Crvenog križa Split.

Gradsko društvo Crvenog križa Split vrši evidenciju svih ukrajinskih izbjeglica smještenih na području Grada Splita te općina Podstrane i Šolte, a za sve informacije možete ih kontaktirati na jedan od sljedećih načina: na broj telefona 021 489 464, mobitel 091 613 8887 /Whatsapp/Viber/Telegram ili na email: ukrajinska-kriza@crvenikriz-split.hr.

Evidencija se vrši u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Split u Ruđera Boškovića 28 , na drugom katu. 

Detaljnije informacije o organizaciji smještaja u prihvatnom centru i prikupljanju novčanih donacija za pomoć, možete pronaći na linku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 12:49