StoryEditorOCM
SplitDOLCE MANIA

Splitske Covid-potpore: najviše novca, 40.000 kuna, iz gradskog proračuna ide Saši Horvatu, bratu Kerumove supruge Fani. Evo i ostalih dobitnika

17. studenog 2020. - 14:57
Saša Horvat je i županijski vijećnik HGS-a, te očuh predsjednika splitskog Gradskog vijeća Igora StanišićaPaun Paunović/Cropix

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara potpisao je novi zaključak vezan uz isplatu COVID-potpora za očuvanje radnih mjesta u splitskom gospodarstvu, a znakovito jer da je u ovom krugu uvjerljivo najviši iznos dobila tvrtka "Dolce mania" u vlasništvu Saše Horvata, brata Fani Kerum, supruge Željka Keruma, HGS-ova čelnika i (vodećeg) partnera u koaliciji s HDZ-om.

Također, Horvat je i županijski vijećnik HGS-a, te očuh predsjednika splitskog Gradskog vijeća Igora Stanišića.

Firmi čija se glavna slastičarnica nalazi u sklopu hotela "Corner" na Mažuranićevu šetalištu bit će isplaćeno 40 tisuća kuna iz gradskog proračuna, dok je ostalih 10 tvrtki i obrta dobilo iznose po 4000 i 8000 kuna.

Među njima je i tvrtka "Tropic club" koja je je do proteklog ljeta držala istoimeni klub na Bačvicama, te obrt "M.O.V.I.", vlasnika Morica Abinuna, koji upravlja istoimenim restoranom na Firulama.

Najniži iznos od 4000 kuna bit će iz blagajne u Banovini isplaćen i tvrtki "Fancy flowers", u vlasništvu Gordane Franić, javnosti poznatoj po salonu vjenčanica "Glamour Sposa", ali i organizaciji sajma vjenčanja "Wedding day". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 17:00