StoryEditorOCM
SplitOBJAVITE SNIMKE

Splitska saborska zastupnica od Božinovića traži dokaze za privođenje novinara Mate Prlića: Ima li i drugih ljudi koji su se našli na krivom mjestu u krivo vrijeme?

Piše G.R.
27. svibnja 2022. - 12:52
Saborska zastupnica Marijana Puljak traži dokaze na temelju kojih je uhićen novinar Mate Prlić i drugi njemu sličniCropix/

Uhićenje Mate Prlića, novinara i suosnivača Dalmatinskog portala izazvalo je reakcije brojne javnosti, njegovih kolega novinara, suradnika, ali i političara.

Marijana Puljak, saborska zastupnica Centra i supruga Ivice Puljka, kandidata za splitskog gradonačelnika, na svom Facebook profilu objavila je pitanje koje je uputila ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću.

- U medijima smo saznali da je dana 21. svibnja 2022. prilikom akcije PU zagrebačke, povodom nereda nakon nogometne utakmice Dinamo - Hajduk, priveden i novinar, gospodin Mate Prlić, suosnivač i dugogodišnji urednik Dalmatinskog portala. Kako saznajemo, među osumnjičenima je koji su u subotu navečer sudjelovali u izgredima na autocesti i nad kojima je sud odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana radi opasnosti ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 07:58