StoryEditor
Splitstrpali ga u bolnicu

Splitska policija privela muškarca zbog sumnje da je u kafiću pretukao 32-godišnjaka; Drugi osumnjičeni za napad je u bijegu

Piše PSD
29. ožujka 2019. - 11:43
maric_napad2-111016 (1)

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje u odnosu na događaj od 27. ožujka u kojemu je ozlijeđen 32-godišnjak.

Utvrđena je sumnja da su 64-godišnjak i 59-godišnjak u ugostiteljskom objektu u Splitu nanijeli tešku tjelesnu ozljedu 32-godišnjaku.

U splitskom kafiću napadnut 32-godišnjak: zadobio je potres mozga i prijelome na rukama i nozi; Policija dovodi svjedoke na informativni razgovor

Spomenuti 59-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, dok je 64-godišnjak za sada nedostupan policiji i za njim se traga.

Podsjetimo, 32-godišnjak je napadnut i ozlijeđen u srijedu navečer oko 22,30 u ugostiteljskom objektu "Dišpet" u Krležinoj ulici u Splitu.

Mladić je zadobio tešku ozljedu patele koljena, prijelom prstiju na obje ruke te više udaraca po glavi. U konačnici to su teške tjelesne ozljede koje se teško mogu zadobiti u obračunu jedan na jedan. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u splitskoj bolnici, te je hospitaliziran.

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 08:00