StoryEditorOCM
SplitPOLAKO I OPREZNO

Splitska policija pokrenula preventivnu akciju ‘Smanji brzinu i guštaj u litu‘ uz upozorenje: Brojke su jako loše, a naročito su ugroženi motociklisti

8. lipnja 2021. - 16:42
Na Rivi je predstavljena akcija u kojoj ćemo tijekom ljeta češće viđati policijske djelatnike na cestamaPaun Paunovic/Cropix

Smanji brzinu i guštaj u litu! Tu nam je poruku uputila ekipa Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pokrenuvši istoimenu preventivnu akciju i upozoravajući pritom kako se prometna nesreća može dogoditi baš svakom od nas.

Kako ne bismo samo brojili prekršaje i njihove posljedice, Policijska uprava splitsko-dalmatinska zajedno s partnerima u zajednici pokrenula je spomenutu preventivnu akciju. Aktivno će biti na cestama, intenzivnije se baviti prevencijom i unaprjeđenjem sigurnosti u prometu. Sankcioniranje utvrđenih prekršaja nužna je posljedica neodgovornog ponašanja i podsjetnik da samo odgovornim ponašanjem čuvate sebe i druge.

Sve je to jednostavno objasnio Siniša Mihanović, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa PU splitsko-dalmatinske.

– Ni cestu ni vozilo ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:07