StoryEditor
SplitTRAŽILO SE MJESTO VIŠE

Splitska menza na Kampusu u svečanom ruhu poželjela dobrodošlicu studentima: jelo se pilo i zabavljalo sve do ponoći

Piše PSD
18. listopada 2021. - 17:33

S početkom nove akademske godine, intezivirale su se i aktivnosti Studentskog centra u Splitu. Tako je u petak u Restoranu Kampus organzirana Svečana večer dobrodošlice za studente.

Nakon što su uspjeh doživjele slične večere organizirane za Valentinovo i za Dan žena, nije bilo sumnje da će se i za ovu večer tražiti mjesto više.

Restoran Kampus odjenuo je svoje svečano ruho satkano od prigodne rasvjete, lijepo uređenih stolova sa svijećnjacima i stolnjacima, bine za glazbu uživo, šanka s promotivnim cijenama pića te onog najvažnijeg, švedskog stola s obiljem vrhunske hrane.

image
ScSt

Studenti su imali slatke dileme. Pašticada s njokima ili tjestenina s tartufima? Skradinski ili crni rižot? Pržene lignje s tartarom ili tortellini s 4 vrste sira? Ma možda ipak soparnik i pršut. I sve to na iksicu.

Večera je poslužena u 21 sat, a već u 22 sata je podij bio krcat. Zaželjeli su se studenti dobre zabave pa je ples trajao sve do ponoći. 

Cijela večera je organizirana sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama i u restoran se moglo ući isključivo uz važeću digitalnu COVID putovnicu, poručuju organizatori

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 15:33