StoryEditorOCM
Split'pustolovine' mladog Adriana

Splitska influencerica na YouTube-u se hvali momkom koji je završio u zatvoru zbog obijesne vožnje: odvela ga je 'na nokte', a onda su skupa divljali po cesti

Piše M. Dr.
19. studenog 2019. - 15:37
ela

Dan prije nego je splitski Prekršajni sud Adrianu P.  izrekao presudu zbog objavljenog videa u kojem je on u samo 24 minute uspio napraviti više od 80 prometnih prekršaja i istovremeno dok se isti taj splitski Mad Max hladio na splitskim Bilicama, njegova djevojka Ela Jerković, poznata influencerica, objavila je novi video - 'pustolovine' mladog Adriana s BMW-om na kojem se vidi kako s automobilom 'baca bokove'.

Splitski Mad Max kažnjen s 80 dana zatvora i oduzimanjem vozačke: mora platiti i novčanu kaznu, ali motor mu ipak neće oduzeti

Otac mladog Splićanina uhićenog zbog divljanja po cesti: Neka stoji u pritvoru! Neka razmišlja kako će se ponašati kad izađe; Otkrio i odakle mu novci za skupe jurilice i tko će platiti kazne

Mladi Splićanin koji je motociklom divljao po gradskim ulicama dosad je šest puta osuđivan zbog prometnih prekršaja; Sada je u pritvoru, kaže da se kaje te da je snimku ludovanja na svojoj 'Suzani' objavio želeći zaraditi

Ela je žilavo čeljade iz radničke obitelji, ali i zvijezda u 'online' svijetu; Pričamo o nasilju koje je pretrpjela, ali i kako je 'skočila' u zaštitu splitskog osnovca: Govorili su da je šugav, tko ga takne ošugavit će...

Ela je, naime, objavila snimak radnog naziva 'Odvela sam dečka na nokte-12 sati challenge'  u kojem se vidi kako ga tjera da ode "na nokte" koje će onda morati nositi cijeli jedan dan.

Na snimci je vidljivo kako odlaze kod Eline kozmetičarke, potom malo doma, sa svježe nalakiranim noktima, a zatim i na vožnju gradom uz 'bacanje bokova'.

Adrian na snimci, kako je i vidljivo prije i za vrijeme vožnje, zaziva i kišu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best friends forever ❤️

A post shared by Dizzi ? (@elaajerkovic) on

 

- Nema kiše, jeb** **, bilo bi bolje da je kiša. Moga bi lipo klizat...Treba mi 'špera' - čuje se na snimci.

- Sinko, ne triba tebi 'špera' - odgovara mu Ela.

Nakon 'vožnjice', Adrian se vraća kod kozmetičarke, i skida 'nokte'

U komentarima ispod videa, po svemu sudeći ,malo se raspravljalo o vožnji s BMW-om, ipak više o Adrianovoj cjelodnevnoj avanturi sa crvenim noktima, nešto manje i o splitskim Bilicama...

- Jeste da Ela izbacuje video poslije baš dugo vremena, ali kada realno pogledamo, njen video traje 30 do 40 minuta i bas se potrudi oko njih - stoji u komentarima ispod videa.

- Nakon ovog videa shvatio sam da je Adrian trenutno na prisilnom odmoru od Ele - shvatili su pojedinci.

- Ajmo se pretvarat da mi momak nije u zatvoru -napisali su.

- Adrijan ima ljepše ruke od pola devojaka!!! - zaključili su

- Ma zamisli da ga je policija uhvatila, a on izađe s noktima.

- I mome momku su nokti ružni, nije jediniii, jeee - zadovoljna je bila jedna komentatorica

Podsjetimo, najveću kaznu dobio je Adrian P. za višekratno prekoračenje brzine više od 50 km/h - 50 dana zatvora. Za nekoliko prolazaka kroz crveno sud ga je kaznio s dodatnih 30 dana zatvora.

U oba slučaja višekratni prekršaji tretirali su mu se kao jedno produženo kazneno djelo, a u kaznu mu je uračunato 13 dana provedenih u pritvoru.

 

Za prekršaje koji nisu kaznena djela (vožnja u suprotnom smjeru, pretjecanje u tunelu itd.) dobio je 14.000 kn kazne, a za sve prekršaje je dobio i dvije godine zabrane upravljanja A kategorijom vozila.

Suzuki mu nije oduzet jer je novi zakon kojim se omogućava ova vrsta kazne stupio na snagu 1. kolovoza, a od tada nije kažnjavan, što je jedan od uvjeta za oduzimanje vozila.

​Mladić je ranije već šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Ela Jerković ima više od sto tisuća pretplatnika na vlastitu YouTube kanalu, na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 14:18