StoryEditor
Splitgrađani, oprez!

Splićanka u šetnji Bačvicama zatekla sugrađanina u podmuklom činu: diverzija koju je isplanirao stariji gospodin čin je čiste zlobe, a posljedice bi mogle biti katastrofalne

13. lipnja 2019. - 13:39
ulje_park7-130619

Ma ljudi moji, je li ovo moguće? Baš s tim riječima nam se obratila naša čitateljica, koja je u jutarnjoj šetnji Bačvicama naišla na nevjerojatan prizor.

- Gledam i ne vjerujem! Ispred mene stariji gospodin (!) iz boce uljem zalijeva klupe i sve sprave za vježbanje na sportskom igralištu na Toću, veli nam, zgrožena, naša sugrađanka.

A riječ je o zelenoj površini u Bregovitoj ulici na Toću, gdje je Grad Split - dakle mi svi zajedno - uložio 400 tisuća kuna u uređenje tog sportskog igrališta.

Prostor je to koji ima četiri outdoor fitness sprave, veliku workout spravu, te malu arenu za djecu s dva gola.

Nepoznat netko - "gospodin" iz ove priče - čistom je obješću i zlobom, dozvolite da stvari nazovemo pravim imenom, upropastio ono što je trebalo služiti samo za veselje.

Zašto smo takvi? Postoji li kazna za ovaj bezobrazluk? Hoćemo li mu staviti krpu u ruke i naložiti da sve očisti? Ili ćemo se praviti kako se baš ništa nije dogodilo? Kako smo navikli...

Izdvojeno

10. srpanj 2020 11:23