StoryEditorOCM
Splitslabo se spavalo

Splićanka se još trese od šoka: ‘Noćas su mi pokazivali stražnjice i gađali me bocom!‘ Pogledajte bolesne snimke

Piše D.B.
16. svibnja 2023. - 08:38

Noćas se nije spavalo u centru Splita i strah nas je i pomisliti što će sve događati do kraja sezone u kojoj mnogi očekuju rekordan broj turista. Sredina je svibnja tek, a stanari gradske jezgre noćas su na svom virtualnom okupljalištu Get getanima objavili nekoliko video snimki iz kojih se vidi da su grad okupirali mladi neobuzdani gosti koji im se rugaju pokazujući stražnjice, urlaju pod prozorima u sitne sate i gađaju pivskim bocama kad vide da ih se snima dok uriniraju u tuđem dvoru.

- Kad su me momci koji su mi u dva sata u noći urlali pod prozorom vidjeli da ih snimam počeli su mi pokazivati stražnjice, a jedan me gađao bocom piva - zgroženo nam javlja G.K., stanarka koja ima nesreće da je posljednjih godina njezin dvor postao javni WC za raskalašene goste iz obližnjeg noćnog kluba 305 u kojemu se mahom okupljaju mladi stranci.

- Zvala sam policiju koja je došla, potom su otišli u Marmontovu tako da nisam vidjela jesu li postupali i što je dalje bilo. Zaštitar kluba je došao i otjerao ih. I zaštitari su bili zgroženi, ispričavali su se, da su jednostavno nemoćni! - javlja nam stanarka. Sudeći po naglasku i izgledu, riječ je o mladim Britancima.

image

Burna noć u Splitu

Čitateljica/

Žena se jada kako praktički ne spavaju od kada je klub otvoren, a sad je evo već četvrta godina da radi.

- Restorani su oko nas, ali to nikad nije bio problem. Međutim, ovo s klubom je potpuno promijenilo događanja oko nas, nesnošljivo je postalo! Znači, svaku noć od 25.3. pa do 1.12. je tamo nered. I prije su stranci proizvodili buku, ali kratkotrajnu i u prolazu. Sada je ovo epicentar - žali nam se žena.

Snimila je i dvije cure koje su se pijane valjale po podu i bolje da ne prepričavamo što sve radile. Bit ćemo blagi pa tek napisati da se ljudi sprdaju da će se "priladit tako gole na ladnom kamenu‘.

image

Burna noć u Splitu

Čitateljica/

Napomenimo i to kako je sinoć snimljena i jedna šinjorina koja se, vjerojatno za potrebe instagram storyija, skinula u crveni jednodijelni kostim i okupala u pirji nasred Marmontove. Neki su se zgražali, a nekima je baš super. Svakako, bolje da pozira nego da urinira u fontani, jer i tome smo, na žalost, svjedočili.

image

Snimanje u fontani

Čitateljica/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 22:53