StoryEditorOCM
SplitDI ĆE MU DUŠA?

Splićanka o meštru iz pakla: Za popravak krova nam je uzeo 5000 eura, odrekla sam se kruha da bi mu to platila, a cijeli stan nam pliva u vodi!

Piše Matea Roglić
12. listopada 2020. - 22:19
Vera Blatančić podigla je desetogodišnji kredit za radove nakon kojih živi između posuda za skupljanje vodeAnte Čizmić/Cropix

Krov koji prokišnjava, voda u lusteru, rupa u stropu kroz koju prolazi vanjsko svjetlo i zidovi iz kojih curi voda, samo su dio prizora koji smo zatekli kada smo došli u kuću obitelji Blatančić na Vranjičkom putu.

Gospođa Vera ističe da je digla kredit na 10 godina kako bi sanirala detalje i kako ne bi kapala vlaga ni u jednom dijelu njihova stana na dijelu Brda iznad Sjeverne luke. Unajmili su, po prijateljskoj preporuci, čovjeka koji im je predstavljen kao "meštar za krovove" (identitet poznat redakciji, op.a.) da popravi vršni dio njihove kuće kako bi im stan bio optimalan za život.

Na prvu se sve činilo u redu, majstor im se, kako naglašava naša sugovornica, učinio kao čovjek od povjerenja svojim ugodnim i pristupačnim tonom pa je obitelj Blatančić, reklo bi se, p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 15:44