StoryEditorOCM
SplitKAKVI SMO POSTALI?

Splićanin ostao bez novčanika na najbizarniji način: Sjedio sam u autu, došao je frajer, otvorio suvozačeva vrata...

Piše A.F.
8. veljače 2023. - 15:48

Nesvakidašnja krađa dogodila se u utorak starijem Splićaninu V.I. (podaci poznati redakciji) u Starčevićevoj ulici ispred staračkog doma. 

- Sjedio sam u automobilu i razgovarao na mobitel, a na suvozačevom mjesto sam odložio crnu borša i novčanik. U jednom trenutku neki frajer je samo u prolazu otvorio suvozačeva vrata, ukrao mi novčanik i utekao. Nisam se ni snašao od šoka - govori nam Splićanin. 

U tren oka ostao je bez svih dokumenata i 250 eura koje je imao u novčaniku. Provjerio je i ima li u blizini kamera, ali od toga ništa. 

- Prvo sam otišao u banku blokirati kartice da ne bi ostao bez još većeg iznosa. Na policiju nisam ni išao jer do novaca sigurno neću nikada doći. Najgore mi je što sam ostao bez svih dokumenata.

Ne mogu vjerovati kakvim smo ljudima okruženi da je netko kadar ovako nešto učiniti usred bijela dana. Na ovaj način želim upozoriti sve sugrađane da paze da im se ne bi nešto slično dogodilo.

Neka ni slučajno ne ostavljaju torbu ili neke druge vrijedne stvari u automobilu. Ljudi su svašta u stanju napraviti - kaže nam V.I. koji još uvijek ne može doći sebi da mu je netko mrtav hladan otvorio vrata i ukrao novčanik. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 13:19