StoryEditorOCM
Splitneš, ne!

Splićanima prekipjelo: Getanka ugledala turista koji joj se htio pomokriti pod prozorom. Pogledajte što je napravila

Piše marin prvan
24. lipnja 2023. - 21:19

Danas je, izgleda, dan za eskalaciju.

Naime, dok Wagnerovci voze gusjenice i izvode "bijesne gliste" po Rusiji, prijeteći početkom građanskog rata, nešto južnije, u jednom malom primorskom gradiću zvanom "Split", jedna malo drugačija vojska izlazi na...prozore.

Revoltirani isprovociranom i legalnom invazijom stranih snaga, koje vrše danonoćnu agresiju na suverenitet domaćina, bojne jedinice - koje se uglavnom sastoje od splitskih neplaćenika - su od sinoć i službeno proglasile stanje pripravnosti. 

- Šta radiš?! Miči se od tu! Miči se od tu, odma! Je***i idiote! - izrešetala je na jeziku okupatora hrabra narodna-oslobodilačka borkinja iz jedinice Cosmijeva. Neprijatelj je momentalno ustuknuo.

Inače, isplanirani desant urinatora naoružanih amonijačkim bombama se trebao dogoditi pokraj vrata molitvenog prostora Islamske zajednice Split. O čestim napadima na ove točke smo nedavno i pisali, kada nam je imam Vahid Hadžić kazao da su proboji ovog tipa ono od čega se splitski muslimani svakodnevno pokušavaju obraniti. 

Nažalost, neuspješno.

Splitskom imamu život postaje pakao: ‘Rugaju nam se, pljucaju prema medžlisu, djeca su mi odselila... Gadi mi se više‘

Ruski vođa imitacije puča, Jevgenij Prigožin, je nakon kratke šetnje poslao svoje trupe kući. Splićani će se protiv onih koji su ovladali njihovom postojbinom, čini se, sukobljavati još puna tri-četiri mjeseca.

Do posljednjeg Getanina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:57