StoryEditor
SplitZELIĆ RELATA POZIVA

Splićani sa Splita 3, što biste voljeli da se poduzme u vašem kvartu? Pošaljite svoje prijedloge i ideje, možda se i realiziraju, kotar ima nešto novca s kojim samostalno raspolaže

Piše PSD
18. siječnja 2022. - 14:38

Ususret prvoj ovogodišnjoj sjednici gradskog kotara Split 3, HDZ-ova gradska vijećnica Ivana Zelić Relata pozvala je sugrađane da se odazovu i pošalju svoje ideje i prijedloge manjih komunalnih zahvata koje gradski kotar može realizirati od decentraliziranih sredstava.  

- Na ovaj način, kao i uvijek, želimo oživiti demokraciju naše mikro zajednice, odnosno kotara. Građanska participacija u raspodjeli javnih decentraliziranih sredstava na području svog stanovanja važna je za poboljšanje uvjeta življenja u našem kotaru- napisala je u objavi.

Svake godine, kaže, organiziraju se i Zborovi građana, a razmišlja se i o njihovoj "online" izvedbi zbog epidemiološke situacije, ali i pojednostavljivanja te dostupnosti većem broju stanovnika.

- Nadam se da ćete se javiti sa što više prijedloga i ideja koje mogu biti pokretač da nam svima bude ugodnije i ljepše- napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. kolovoz 2022 14:37