StoryEditor
Splitdobar posao u vik-u

Splićane oduševila objava da je jedna od najpoželjnijih gradskih firmi objavila natječaj za zapošljavanje 16 radnika. Odmah smo nazvali direktora

Piše A.F.
3. veljače 2022. - 13:07

Vijećnik SDP-a Davor Matijevića u srijedu je na svom Facebook profilu objavio tablicu zaposlenih u gradskoj upravi, gradskim tvrtkama i ustanovama, ali i planirana zapošljavanja.

 

Za oko nam je zapela gradska tvrtka "Vodovod i kanalizacija" za koju je navedeno da je u ovoj godini trenutno natječaj za 16 radnih mjesta. 

No, na njihovoj web stranici u rubrici "Zapošljavanje" stoji da trenutno nema otvorenih natječaja, iako su dužni javno objaljivati natječaje.

O čemu se točno radi i zapošljava li gradska tvrtka koja je među građanima na dobrom glasu kada su u pitanju uvjeti rada i visina plaće, pitali smo direktora Tomislava Šutu

image
Tom Dubravec/Cropix

- Riječ je o natječaju koji je raspisan prošle godine i već je zaključen, a radilo se o radnim mjestima vodoinstalatera i pomoćnih radnika na određeno vrijeme na poslovima vezanim za aglomeracije. Odabrani kandidati nisu još stupili u radni odnos pa su zbog toga navedeni za ovu godinu – objasnio nam je Šuta. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2022 20:24