StoryEditorOCM
SplitNIJE SVE PROŠLO GLATKO

Slavlje se otelo kontroli; Policija uhitila tri maturanta u Zrinsko-Frankopanskoj, remetili su javni red i mir, pucali petarde, a stradalo je i jedno vozilo

Piše Antea Burazin
25. svibnja 2022. - 18:35

Prilikom slavlja splitskih maturanata morala je uredovati i policija.

Kako su nas izvijestili iz PU splitsko-dalmatinske uhićene su tri osobe - dvije zbog kršenja javnoga reda i mira, a jedna zbog posjedovanja pirotehničkih sredstava i uporabe petardi.

Počinitelji su uhvaćeni u prekršaju u blizini obrazovnih ustanova u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u čijoj je blizini smješten niz srednjih škola.

Da je slavlje nadišlo svaku mjeru, dokazuje i dojava iz Policije da je u blizini škola u istoj ulici oštećeno i jedno vozilo te se provodi kriminalističko istraživanje.

- Možemo Vas izvijestiti kako su policijski službenici do sada (jučer) imali jedno postupanje prema osobama u blizini obrazovnih ustanova u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u kojem je kod tri punoljetne osobe utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su svojim ponašanjem ostvarili obilježja prekršaja.

Također je u neposrednoj blizini obrazovnih ustanova ulici Zrinsko-frankopanskoj danas prijavljeno i jedno oštećenje osobnog vozila, na mjestu događaja je izvršen očevid, a na okolnosti događaja provodimo kriminalističko istraživanje - izvijestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 00:01