StoryEditorOCM
SplitA MAJKE TI

Šef ST Čistoće: ‘Imoćanin sam i nešto bi ‘nasivio‘, ali ne ide jer kažu da moram sve po zakonu, zahvaljujem im se...‘

Piše SD Split
14. veljače 2023. - 10:29

Već duže vrijeme od direktora "Čistoće" ni traga ni glasa, nakon današnjeg "nastupa" na Radio Splitu možda bi bilo bolje da je i dalje ostalo tako.

Nakon što je Ivica Karoglan nahvalio svoje djelatnike i njihovu ispravnost i posvećenost u poslu, dodao je i kako ga upravo oni sprječavaju u nelegalnom poslovanju.

Ne vjerujete?

Poslušajte!

- Moji ljudi rade svoj posao po zakonu! I ja vas uvjeravam da su rijetki gradovi u Hrvatskoj kao Split da rade po zakonu. Ja gledam po našoj firmi "Čistoći Split", dakle, to su vrlo odgovorni ljudi, posebno kad pogledate financijsku službu, pravnu službu, komercijalnu službu, kolegicu koja se bavi zaštitom okoliša, to vam je sve u zarez, u decimalu - kazao je Karoglan i dodao, a bolje da nije:

- Možda bi i ja, kako sam Imoćanin, koji put tu nešto malo "nasivio", ali ne ide. I zahvaljujem i njima što me non-stop sputavaju, da moramo raditi pravo i po zakonu.

Zatražili smo iz Banovine komentar na "nagone" njihova direktora.

Kontaktirali smo i samog Karoglana, koji nam je prvo kazao da ne može pričati pa onda kako izvlačimo izjavu iz konteksta. Tražio je pismeni upit, ali smo mu ovoga puta napomenuli da mora odgovoriti na naše pitanje, jer smo često uskraćeni za njegove odgovore. Više puta smo mu to napomenuli.

Čekamo i njegov komentar o "nagonima" koje sputavaju pošteni zaposlenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 16:01