StoryEditor
SplitSVE ZBOG STANO-UPRAVE

SDP-ovac Matijević pozvao Puljka da objavi ime direktora kojeg su tražili: U ovih mjesec dana je mogao makar izmislit neko ime

Piše PSD
22. listopada 2021. - 10:39

Gradski vijećnik Davor Matijević (SDP) ponovno je pozvao gradonačelnika Ivicu Puljka da javno objavi ime direktora kojeg su oni prema njegovim riječima tražili.

Podsjetimo, priča oko imenovanja direktora gradskih tvrtki ponovno se jučer aktualizirala kada je gradonačelnik nakon objave prekida suradnje sa SDP-om kazao da su oni tražili direktora "Stano-uprave".

- Nisu glasali samo za uvrštavanje točaka o nadzornim odborima zato što im ja nisam dao direktora "Stano-uprave" i neću im nikada dati da se gradskim tvrtkama trguje - kazao je jučer između ostalog Puljak. 

Matijević je jučer javno pozvao gradonačelnika Puljka da objavi ime direktora, a isti upit ponovio je i danas. Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti. 

- Gostujući jutros u Studiju 4 pozvao sam ponovo gradonačelnika da javno kaže ime direktora kojeg smo tražili. Tri puta sam mu ponovio upit i opet se oglušio.

Jučer sam ga javno pozvao da kaže ime direktora Stanouprave kojeg smo navodno tražili. Na prošloj sjednici sam ga isto tražio. U ovih mjesec dana je mogao makar izmislit neko ime.

Relkoviću, spavaš, trgni se i režiraj ovaj spin do kraja. Ivica bez tebe ne može ni smislit laž od početka do kraja.

Pomoć ću vam ja i napisat neke SDP-ovce koji su istaknutiji pa ih iskoristite da laž bude bar malo uvjerljivija: Danijel Kukoć, Boris Bulović, Goran Šarotić, Goran Kotur, Ante Martinis, Zoran Barac, Milan Blaževski...

Ako vam ni to nije dovoljno uzmite nekog šporkog da pokažete kako smo mi "prljavi", a vi jadni, jedini pošteni. Npr. skroz fora bi zvučalo da kažete da smo tražili da direktor Stanouprave bude Kutle, Gucić, Ivo Sanader, duh pokojnog Bandića, a može i Ivica Todorić.

I dok lažete i muljate, objasnite javnosti šta vam radi Mato Zeljko, predsjednik HDZ-ova odbora za financije na čelu nadzornog odbora u Prometa?

Šta vam radi Stipe Mušura na čelu P.Š.Marjan?

Šta vam radi Maja Cikatić kao članica HDZovog odbora za prosvjetu u školskom odboru. A ima ih još desetak iz HDZ-a u vijećima i odborima.

Za kraj, jel istina da će vam pročelnica za komunalu biti bivša asistentica premijera Plenkovića dok je bio u Bruxellesu? - napisao je Matijević. 

item - id = 1137044
related id = 0 -> 1144926
related id = 1 -> 1144265
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2021 20:29