StoryEditorOCM
Splitu utorak od 10

Scaleup Office Split poziva na Dan otvorenih coworking vrata

Piše PSD
8. kolovoza 2022. - 18:41

Povodom Međunarodnog dana coworking ureda, najveći splitski coworking scaleup Office Split poziva sve zainteresirane na Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 9. kolovoza. Od 10 sati svi zainteresirani moći će razgledati prostor i upoznati se s konceptom coworking ureda, a od 17 sati počinje neformalni dio druženja uz domjenak i networking.

- Scaleup Office je mjesto koje spaja ljude iz različitih gradova i država, tvrtke, profesionalce, freelancere, sve one koji žele imati idealno mjesto za rad uz vrhunske uvjete. Zato želimo svima pokazati što je coworking koncept i kako izgledaju naše prostorije, uz neizostavan networking s osobama iz poslovne zajednice grada Splita, kazao je Ivica Perić, osnivač scaleup Office Split.

Na oko 400 kvadrata scaleup Office Split ima četiri ureda, sobu za sastanke i veliki otvoreni prostor, a u rujnu će u funkciju staviti još jedan kat, pa će ukupno raspolagati s 12 uredskih prostora te prostorom za događaje za stotinjak osoba.

Ovaj novootvoreni coworking ured nalazi se na adresi Poljička cesta 39, a pozivaju sve da im se pridruže i da saznaju sve što ih zanima o sve popularnijem konceptu coworking ureda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 06:31