StoryEditor
SplitMEĐU ŠKOVACAMA I FEKALIJAMA

Samo za one s jakim želucem: garaža kod splitske bolnice donosi 'masne pare', a pogledajte kako se održava!?

Piše M. I.
18. rujna 2019. - 18:18

Kada ste zadnji put pokušali parkirati auto u garaži u zgradu Lazarica, nasuprot glavnog ulaza u Klinički bolnički centar?

Ako jeste, kladimo se da vam je to bio posljednji put, a ako niste tamo bili, i ne trudite se osim ako nemate jak želudac. Garaža koja broji 341 mjesto za vozila na četiri etaže postala je pravo odlagalište smeća, kutak za uriniranje, a umjesto da se tu i tamo pozove kakav odred za čistoću, smeće se samo gomila, smrad raste, a bakterije luduju.

Na takvo stanje posebice su ogorčeni stanari Lazarice, koji mjesečno plaćaju čak 500 kuna za parkirno mjesto, dok za ostale građane sat parkiranja košta šest kuna. Budući da tim prostorom upravlja tvrtka "Atrium Spalatum" u stečaju, pokušali smo dobiti odgovor na pitanje zašto se garaža ne očisti, no nismo uspjeli.

Iako je riječ o tvrtki nad kojom se provodi stečajni postupak, na internetskim stranicama se vidi da novca na njezinu računu – ima. Mjesečni prihodi od iznajmljivanja mjesta u garaži veći su od 100.000 kuna, a polugodišnji troškovi održavanja istog prostora iznose 8400 kuna. U pregledu poslovanja stoji i stavka "čistoća", na koju odlazi tek 100 kuna mjesečno. Možda da povećaju potonju stavku?

#GARAŽA#LAZARICA#SPLIT#FEKALIJE#PARKIRALIŠTE

Izdvojeno

09. srpanj 2020 11:01