StoryEditor
SplitNOVOST U POSLOVANJU

S aplikacijom mJadrolinija putuje se brže i jednostavnije

Piše PROMO SD
30. lipnja 2020. - 11:49
Nova verzije mobilne aplikacije JadrolinijeJadrolinija

Značajan broj korisnika Jadrolinijinih usluga već se uvjerio u pogodnosti korištenja mobilne aplikacije mJadrolinija.

Uz dobro poznatu praktičnu kupovinu e-karata putem pametnih telefona, pretraživanje redova plovidbe i cijena, nova verzija mobilne aplikacije, osim osvježenog atraktivnog dizajna, donosi i nove, dodatne mogućnosti.

Jedna od novih mogućnosti proizlazi iz integracije sustava Hrvatskog autokluba (HAK), što znači da sada, osim stanja u pomorskom prometu, putem mJadrolinija aplikacije možete provjeriti kakvo vas stanje očekuje na cestama, na putu prema ukrcajnoj luci.

Objedinjena naplata

Sve informacije potrebne za lagodno putovanje objedinjene u jednoj aplikaciji - stanje u cestovnom i pomorskom prometu, pregled gužvi u pristaništima putem HAK-ovih kamera, radovi na prometnicama i vremenska prognoza. Kreiranje korisničkog profila unutar mobilne aplikacije putnicima omogućuje i pridruživanje Jadrolinija 2GO kartica svojem profilu. Otočanima je također omogućena i kupovina povlaštenih i besplatnih putnih karata te vezanje otočnih kartica uz profil.

Kod planiranja putovanja s obitelji ili prijateljima, za kupovanje više karata istovremeno dobro će doći košarica s objedinjenom naplatom, ali i mogućnost bookiranja mjesta na linijama s omogućenim bookingom. Brojne pogodnosti i jedan zaključak - aplikacija mJadrolinija jednostavan je, brz i pristupačan način za kupnju putnih karata.

image
Za kupovanje više karata istovremeno aplikacija nudi košaricu s objedinjenom naplatom
Nikola Vilić/HANZA MEDIA

Novi, osvježeni dizajn koji predstavljamo donosi dašak suvremenosti, a sve kroz poznata Jadrolinijina obilježja, stavljajući naglasak na ono čime se najviše ponosimo – flotu.

U novoj ćete aplikaciji, osim kroz dizajn, flotu moći i detaljnije pregledati, a bit će dostupan i točan prikaz pozicija brodova u stvarnom vremenu. Možda vas upravo brojni bijeli brodovi duž razvedene hrvatske obale inspiriraju na iduće putovanje.

Rast prodaje

Putnici su rado prihvatili ovu novost u poslovanju, što pokazuje i velik broj korisnika aplikacije te eksponencijalan rast prodaje putnih karata putem digitalnih kanala prodaje.

- Za sada imamo 30.000 korisnika aplikacije. Udio u ukupnoj prodaji karata je sedam posto preko mobilne aplikacije - naglašavaju iz Jadrolinije.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google Play storeu za korisnike Android telefona i App Storeu za korisnike IOS sustava. Ako već niste, otkrijte sve mogućnosti aplikacije mJadrolinija i putujte s Jadrolinijom - nikad jednostavnije i brže!

Ključne pogodnosti


- stanje u pomorskom prometu gdje su ažurne informacije o prekidima i promjenama u redovima plovidbe

- integracija s HAK-om za sve informacije koje su putniku interesantne za vrijeme putovanja kao što su stanje u cestovnom prometu, pregled gužvi u pristaništima putem HAK-ovih kamera, radovi na prometnicama i vremenska prognoza

- pregled flote i informacije o trenutnoj poziciji broda

- kupovina više karata kroz košaricu s objedinjenom naplatom

#MJADROLINIJA#JADROLINIJA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 12:42