Splitbageri u akciji

Ruši se benzinska postaja na Pojišanu: Ina najavljuje otvaranje nove, veće i modernije s ponudom kave i sendviča; Evo gdje sada možete ulijevati gorivo od 0 do 24

Piše Merien Ilić, Tanja Gattin
11. prosinac 2019. - 11:17

Ruši se benzinska postaja na Pojišanu. Iz Ine informiraju građane kako do njezinog ponovnog otvaranja postaje Sućidar i Kman sjever imaju novo radno vrijeme od 0 do 24 sata.

- S ciljem unapređenja usluge prema kupcima i povećanja njihovog zadovoljstva, firma je ovih dana započela s modernizacijom lokacije Split Pojišan, jedne od najfrekventinijih pumpi u Splitu. Modernizacijom će biti unaprijeđen prodajni prostor lokacije na način da će se opremiti novim namještajem i suvremenom opremom što će omogućit proširenje asortimana robe široke potrošnje. Kupcima će tako biti omogućeno da se na jednom mjestu opskrbe visokokvalitetnim gorivima i mazivima te obave kupovinu namirnica i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama - ističu u Ini.

Dodaju i kako će se otvoriti Fresh Corner s ponudom vrhunskih kava i ostalih napitaka te svježim pekarskim proizvodima i spremljenim sendvičima. Među novitetima u ponudi će se naći i auto-plin. Završetak predviđenih radova planiran je sredinom proljeća.

Ostale benzinske postaje u Splitu rade uobičajeno, uz 24-satno radno vrijeme onih na Sućudru i na Kmanu.

#INA# BENZINSKA POSTAJA# POJIšAN