StoryEditorOCM
SplitHDZ-ovka s brda

Runjić kontra Ivoševića: Ne može prekriti agresiju pa Borasku koji, kao i on, voli prijetiti ženama - zove na obračun

Piše Božidar Lončar
7. lipnja 2023. - 14:44

Predsjednica gradskog kotara Brda Ivana Runjić iz Hrvatske demokratske zajednice na Facebooku se osvrnula na komentar zamjenika gradonačelnika Splita Bojana Ivoševića o tome što se događalo jučer u Banovini prilikom razgovora Igora Boraske i pročelnice Maje Đerek. 

Ivošević objavio da je Boraska zbog stana napao Đerek u Banovini: ‘Neka meni dođe u ured!‘ Olimpijac ima svoju verziju

- Apsolutno osuđujem sramotno ponašanje prema pročelnici Đerek i vrijeme je da se stane na kraj napadima i prijetnjama ženama na radnom mjestu. Međutim, zadnji koji bi to mogao komentirati je Bojan Ivošević. Zaista je degutantno to čitati od osobe koja je poznata upravo po prijetnji ženi, novinarki, koja je također obavljala svoj posao. Sjećamo se riječi da će joj se napiti krvi (!) jer mu se nije svidio način na koji je obavljala svoj posao. Poslije toga uslijedio je još čitav niz njegovih primitivnih ispada prema ženama, između ostalih i prema predstavnicama Vukovarske 81. Radionice očito nisu urodile plodom, ali ipak mu se učinilo zgodnim probati skupiti koji jeftini poen u ovoj situaciji.

Bojan ni ovaj put ne može prekriti svoj agresivni karakter pa je gospodina koji, kao i on, voli prijetiti ženama pozvao na fizički obračun dva  kata niže.

Nema boljeg opisa gradske vlasti na obljetnicu polovice mandata, Bojan je sve rekao o njima samima - napisala je Runjić.

Za Slobodnu Dalmaciju je komentirala što ju je motiviralo da javno komentira ovaj događaj:

- Kod zamjenika gradonačelnika bih istaknula manjak bontona jer bi bilo dobro da zna tko je na kojoj funkciji kad dođe u posjet Kotaru. On voli raditi na svoj način i ima izljeve bijesa koje ne može kontrolirati. Kao građaninu bi to prošlo ispod radara, ali kao zamjenik bi trebao biti primjer svima - kratko je poručila predsjednica Kotara.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:31