StoryEditorOCM
Splitnije njihov problem

Roditelji u šoku, na ogradi splitskog parkića dočekao ih goli muškarac, stigla i policija: Ne čekajte da naiđe hrabriji

Piše SPLIT SD
13. listopada 2023. - 20:42

U prijepodnevnim satima jedna je majka alarmirala policiju zbog nemile scene kojoj je svjedočila u Petravićevoj ulici na splitskim Brdima.

Primijetila je, naime, potpuno golog muškaraca.

Sve je objavila u grupi ‘Mame Splitsko-dalmatinske županije.

- Napomena da pripazite dicu. Danas krenila malu vodit u parkić na Brdima, Petravićeva ulica. Usput, prilazi mi starija žena sa djetetom, ako idem u parkić da bolje da ne odem. A stojim već dva metra od parkića. Pitam zašto, kaže ona susida je zvala da je gol muškarac na zidiću parkića i gleda unutra.

Pitam jeste zvali policiju, kaže nije. Ja da ne budem lijena, odem malo poviše i vidim situaciju kako je gol na ogradi parkića. Zovem policiju odma, kažem sve i došli su za doslovno 2 minute.

On je mene u odlasku pogleda i vidio je da sam na mobitelu, te se počeo oblačiti, policajka me jos jednom ispitala sve u detalje dok je policajac otisao do dotičnog i s njim komunicirao.

image
Shutterstock

Nadam se da će ubuduće tko prvi vidi takvo nešto zvati policiju, a ne čekat da naiđe “hrabriji” i to napravi - objavila je ova mama na društvenim mrežama.

Iz policije su potvrdili da su imali dojavu.

"Jutros nešto poslije 9 sati zaprimljena je dojava da je u Splitu u parku muškarac narušavao javni red i mir na način da je stajao gol odnosno dijelom bez odjeće.

Policijski službenici su postupajući po dojavi zatekli 56-godišnjeg muškarca za kojeg su utvrdili počinjenje prekršaja iz čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te se protiv njega podnosi Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu", kažu iz PU splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 13:26