StoryEditor
Splitnemojte zakasniti

Roditelji, pažnja: upisi u splitske gradske vrtiće počinju idući tjedan i prvi put će se obavljati elektroničkim putem

Piše PSD
4. lipnja 2021. - 10:49
Split, 040620. Reportaza iz Udruge Andjeli.Clanovi udruge su roditelji djece s najtezim tjelesnim invaliditetom i djece s teskocama u razvoju.U sklopu udruge se nalazi i djecji vrtic Mali dupin. Na fotografiji: vrtic Mali dupinNikola Vilic/Cropix

Početkom sljedećeg tjedna, točnije 8. lipnja kreću upisi u dječje vrtiće Grada Splita za pedagošku godinu 2021./2022.

Iz Grada Splita obavještavaju kako će se zahtjevi roditelja za upis djeteta u jednu od četiri predškolske ustanove Grada Splita: DV Marjan, DV Grigor Vitez, DV Radost i DV Cvit Mediterana zaprimati u razdoblju od 8. lipnja do 15. lipnja 2021. godine i to elektroničkim putem ili osobno u sjedištima predškolskih ustanova, odnosno objektu koji ustanova odredi za prikupljanje zahtjeva.

- Napominjemo da se ove godine prvi puta provode e-upisi u dječje vrtiće, te da roditelji zahtjev za upis djeteta sa svom potrebnom dokumentacijom mogu predati elektronički, putem poveznice koja će s prvim danom upisa biti dostupna na internetskim stranicama svih predškolskih ustanova. Zahtjev za upis djeteta u predškolsku ustanovu može se podnijeti samo jednoj predškolskoj ustanovi i pritom roditelji navode željeni objekt/program i zamjenski objekt/program, objašnjavaju iz Grada Splita. 

Predškolske ustanove će rezultate upisa objaviti na svojim internetskim stranicama i oglasnim pločama najkasnije do 1. srpnja 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. srpanj 2021 00:40