StoryEditor
Splitpromocija

Rijetki kvartovi ovo imaju: kotar Trstenik promovirao novi broj svoga Glasnika. Damir Barbir: ‘Ovo je način da ostvarimo dvosmjernu komunikaciju s građanima‘

Piše Milena Budimir
6. svibnja 2021. - 08:39

Već treću godinu za redom ekipa iz Gradskog kotara Trstenik održava posebnu vrstu komunikacije sa svojim sugrađanima, žiteljima Trstenika. Naime, izdaju Glasnik gradskog kotara, u kojem redom predstave što su sve u protekloj godini uradili, što planiraju, ali i zanimljivim pričama, putopisima i poezijom uvesele (preostale) stranice.

- Ovo je način da ostvarimo dvosmjernu komunikaciju. Ostavljamo sugrađanima kontakte, pa dobivamo povratne informacije. I na društvenim mrežama isto tako dobivamo upite, kontakte, napute, ideje, dolaze nam poruke i pozivi i to je dobro. Dobivamo uvid u probleme, više radimo, a to i jest cilj - kazao nam je Damir Barbir, predsjednik GK Trstenik.

image
Majda Agić i Damir Barbir
 
Nikola Vilić/Cropix

U najnovijem broju Glasnika, uz pregled 16 realiziranih stvari u godini, na naslovnica su stavili sliku Papandopulove ulice, pozabavili se problematikom povrata Lipovčeve skulpture u Ulicu Šime Ljubića, predstavili su Udrugu Anđele, koji rade u njihovu kvartu, razgovarali s idejnim tvorcem Splita 3 arhitektom Dinkom Kovačićem, i govorili o budućoj realizacija kotarskog trga, kojeg nemaju.

O kotarskom časopisu govorio je i arhitekt Duje Štambuk, kao i pjesnikinja Majda Agić.

image
Jurica Kurtović, Majda Agić, Damir Barbir i Duje Štambuk

 
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2021 06:31