StoryEditorOCM
SplitAKADEMSKA ELITA

Rektor Ljutić predstavio najproduktivnije splitske znanstvenike: Ovi ljudi su ponos Sveučilišta u Splitu, oni su najbolji ambasadori Hrvatske!

16. ožujka 2021. - 13:59
U predvorju Zgrade tri fakulteta održana je dodjela Nagrada za znanost Sveučilišta u Splitu za 2020 godinu  Vladimir Dugandžić/Cropix

Nije nepoznanica da Splitsko sveučilište ima izvrsne, kvalitetne znanstvenike koji svojim radom doprinose akademskoj zajednici, gradu i državi. Stroga i ne čudi što je ovog utorka Sveučilište predstavilo neke od najproduktivnijih znanstvenika kojima su na Kampusu uručene Nagrade za znanost.

Riječ je o najbolje rangiranim autorima/icama, znanstvenicima Sveučilišta u Splitu prema Web of Science Core Collection i Scopus bazama podataka, sukladno njihovoj znanstvenoj produktivnosti u 2020. godini za rad koji je značajno pridonio prepoznatljivosti Sveučilišta u Splitu.

- Nagrade se dodjeljuju s ciljem poticanja znanstvene izvrsnosti odnosno produktivnosti znanstvenika Sveučilišta u Splitu. Znanstvenici su najbolji ambasadori naše sredine. Oni cijeli ž...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:58