StoryEditorOCM
SplitAPEL NA MLADE

Rektor Ljutić nakon incidenta na Kampusu: Studenti, molim vas, budite odgovorni. Nemojte ugroziti svoje i tuđe zdravlje i funkcioniranje Sveučilišta!

Piše DIANA BARBARIĆ
15. listopada 2020. - 15:17
Dragan Ljutić: Studenti, molim vas da se ponašate u skladu s uputama i mjerama koje je donio Nacionalni stožerJakov Prkić/Cropix

Rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr. Dragan Ljutić od početka mandata ističe kako mu je dobrobit studenata prva na listi prioroteta, pa je s nelagodom primio vijest o sinoćnom incidentu na Kampusu. Podsjetimo, velika grupa mladih okupila se ispred Doma "Franjo Tuđman" gdje su se družili i pritom jako galamili. Susjedi su pozvali policiju, a na kraju su dvojica mladića i privedena.

Sve se to dogodilo u doba kad Hrvatska bilježi rekordne brojke zaraženih od koronavirusa, a Sveučilište u Splitu čini ogromne napore da sustav funkcionira i da se što više nastave održava na klasični način. Ovako neprimjereno ponašanje definitivno bi moglo stvar dodatno pogoršati, tako da se osim susjeda, na bučne studente sklone partijanju u doba korone, bune i brojni njihovi kolege.

- Na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:50