StoryEditorOCM
SplitBAREM JE NOVA ZGRADA

Putopisci na Twitteru podijelili sablasnu fotografiju splitskog aerodroma: ‘Čini se kao da smo prespavali invaziju zombija i probudili se u postapokaliptičnom svijetu‘

Piše SPLIT SD
16. veljače 2022. - 12:28

Putopisci i autori, Brent Hartinger i Michael Jensen, dijele savjete kako živjeti kao lokalci u inozemstvu. Posjetili su i Dalmaciju, a putovanje su nastavili preko putničkog terminala splitskog aerodroma. 

Očigledno je nova zgrada na njih ostavila snažan utisak budući da su na svom Twitter profilu podijelili su fotografiju zgrade putničkog terminala, a fotografija izgleda pomalo apokaliptično.

Sablazno prazan aerodrom van sezone bio je prizor koji su morali zabilježiti i podijelili sa svojim pratiteljima. Napisali su kako im se čini da su prespavali invaziju zombija i probudili se u postapokaliptičnom trenutku.

U komentarima su pojedini naglasili kako je u ovo vrijeme teško povezati se letom sa splitskim aerodromom, na što su poznati putopisci, koji su očigledno dobro upoznati s domaćim prilikama, objasnili da većina letova u ovo doba godine prolazi preko Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 20:30