StoryEditorOCM
SplitBUJA BANOVINA

Puljak zapošljava još šest novih djelatnika i to na neodređeno; traži se pet viših savjetnika i jedan referent

Piše Split SD
14. ožujka 2023. - 16:57

Banovina traži šest novih djelatnika. Natječaj je najprije 13. veljače objavljen u Narodnim novinama pod rubrikom natječaji za radna mjesta, a danas je osvanuo i na web stranicama Grada.

U prvom natječaju se traže dva viša savjetnika za zastupanje na sudu u Upravnom odjelu za gradsku imovinu i to na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca. Kandidati se traže među magistrima prava ili stučnim specijalistima prava s najmanje četiri godine radnog iskustva, s položenim pravosudnim ispitom

U drugom natječaju Banovina traži u Uredu Grada jednog višeg savjetnika za ljudske potencijale u Odsjeku za ljudske potencijale na neodređeno vrijeme, sa zvanjem magistra pravne struke ili stručnog specijalista pravne struke, s najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i položen stručni ispit, kao i referenta pisarnice i kontakt centra u Odsjeku za opću upravu, također na neodređeno vrijeme.

Potrebno stručno znanje za ovaj posao je srednja stručna sprema upravne/ekonomske struke ili gimnazija, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, uz položen državni stručni ispit.

image
Vojko Bašić/Cropix

U trećem natječaju objavljenom u Narodnim novinama traži se dva nova djelatnika ili djelatnice u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti za radna mjesta viši savjetnik za odgoj, obrazovanje, znanost i tehničku kulturu u Odsjeku za odgoj, obrazovanje, znanost i tehničku kulturu i viši savjetnik za demografiju i udruge civilnog društva u Odsjeku za demografiju i udruge civilnog društva.

Potrebno stručno znanje višeg savjetnika za odgoj i obrazovanje je magistar humanističke/prirodne/društvene/tehničke struke ili stručni specijalist humanističke/prirodne/društvene/tehničke struke, treba imati najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, te položen državni stručni ispit.

Viši savjetnik za demografiju i udruge civilnog društva traži se među magistrima društvene/humanističke/zdravstvene struke ili stručnim specijalistima društvene/ humanističke/zdravstvene struke, s najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, te položen državni stručni ispit. I ova dva radna mjesta su na neodređeno vrijeme.

Prijave na natječaje s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Grad Split, Ured Grada – Odsjek za ljudske potencijale, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split. Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 15:03