StoryEditorOCM
SplitVELIKA ČISTKA

Puljak smijenio sedam pročelnika u Banovini! Od ostalih sigurno na svojim mjestima ostaje njih petoro, a za dvije službe idu - javni natječaji. Evo o kome se sve radi

Piše Milena Budimir
28. siječnja 2022. - 11:23

Kao što smo vas već izvijestili - dolazi i došlo je do velikih promjena u Banovini.

Kako doznajemo, sedam je pročelnika smijenjeno, dok je njih pet ostalo na svojim mjestima.

Među njima i četiri žene - pročelnica Ureda Grada Marina Protić, pročelnica Službe za unutarnju reviziju Alma Peroš i pročelnica Upravnog odjela za financijsko upravljanje i kontroling Olenka Dadić, kao i Magda Vrvilo, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju, na svojem mjestu ostaje i Teo Vojković, pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i zaštitu okoliša.

Više na vodećim mjestima neće biti Jurica Vojnović, Mate Omazić, Mirna Veža, Radojka Tomašević, Ivan Leko, Damir Ordulj i Ela Žižić, umjesto njih dolaze: Anto Krželj, Mario Negotić, Ivo Gabrić, Vedrana Franić i Marijana Bronzović.

Doznajemo i kako će se raspisati javni natječaj za vanjske djelatnike u Službi za gospodarstvo, obrtništvo i turizam, kao i Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu.

Gradonačelnik Ivica Puljak, podsjećamo, je ustvrdio kako je cilj nove gradske vlasti modernija i učinkovitija Gradska uprava, zato i jesu krenuli u sistematizaciju radnih mjesta prema postojećem ustroju. Nakon što obave taj proces, najavio je, sistematizirat će se i ostala radna mjesta.

- U svakom slučaju, sve promjene će biti rađene u komunikaciji sa stručnim službama i s jedinim ciljem, bolje učinkovitosti i produktivnosti rada Gradske uprave kao javnog servisa, kazao je gradonačelnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 10:19