StoryEditorOCM
SplitO NOVOJ PRESUDI

Puljak opleo po Šuti: ‘Toliko čvrsto se drži za fotelju direktora, zalijepio se trajnim ljepilom! Žalit ćemo se...‘

Piše Split SD
7. ožujka 2023. - 11:42

Gradonačelnik Ivica Puljak na svom Facebook profilu osvrnuo se na najnoviju presudu Trgovačkog suda u Splitu koji je donio privremenu mjeru kojom Tomislav Šuta ostaje na čelu "Vodovoda i kanalizacije" do okončanja tužbe.

- Gospodin Tomislav Šuta, šef lokalnog HDZ-a, toliko se čvrsto drži za fotelju direktora "Vodovoda i kanalizacije", da mu izgleda treba micati prst po prst. Čovjek se zalijepio trajnim ljepilom. Prije neki dan je rekao da odlazi iz ViK-a, a sada se trudi svim silama ostati, da je to već i za HDZ-ove standarde postalo degutantno.

Na najnoviju presuda Trgovačkog suda u korist HDZ-ovog megauhljeba žalit ćemo se jer sadrži, između ostalog, nekoliko potpunih nebuloza, poput poništenja natječaja za zamjenika, a to nema nikakve veze sa Šutom. Osim što je, nećete vjerovati, i trenutni zamjenik iz HDZ-a.

No, presudu moramo provesti i završiti natječaj. Pa dobro, to ćemo i napraviti. A gospodina Šutu pozivam da se prestane ponašati kukavički, da se odlijepi od fotelje i dođe u Gradsko vijeće pokazati svoj raskošni talent.

Hrvatsko gospodarstvo i privatni sektor, u koji je najavio odlazak, željno očekuju njegov kreativni doprinos. Tu mu želim puno uspjeha i da napokon nešto i napravi, jer nije napravio ni Lećevicu niti jedan projekt u ViK-u. Split i dalje ima zamućenu vodu, gubi 50 posto svoje vode, a dijelovi grada još nemaju kanalizaciju. Vrijeme je da se to promijeni - napisao je Puljak. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 15:17